Zeppyfun

Zeppyfun is een verhuurbedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot de referentie in limburg en brabant voor het huren van springkastelen, animaties en dergelijke. Zeppyfun bestaat intussen bijna 10 jaar en is ook gegroeid naar een keuze van ongeveer 70 springkastelen waardoor er voor iedereen (klein, groot, jongens, meisjes,...) voldoende keuze is.

Students-e1512504231369

Wil je een geslaagd (kinder)feest, dan moet je bij Zeppyfun zijn!

Zeppyfun is een groeiend bedrijf dat zich reeds jaren toelegt op het verhuren van kwaliteitsvol en uitstekend onderhouden Springkastelen en allerhande feestmateriaal, en een vlotte, persoonlijke service.

Geleid door Eric Vanmanshoven, wordt het team tijdens de drukke lente- en zomerperiode versterkt met extra medewerkers, zodat een stipte levering en installatie van al uw springkastelen en feestbenodigdheden gegarandeerd wordt.

 

Kwaliteit, vlotte service en scherpe prijzen

Zeppyfun selecteert zorgvuldig het ruime aanbod van feestmateriaal en kiest steevast voor duurzame, veilige en gekeurde producten van hoofdzakelijk Belgische fabrikanten.

Ons assortiment groeit elk jaar, waarbij we graag inspelen op de nieuwste trends.
Op die manier beschikt u bij ons over een heel gevarieerd aanbod en ruime voorraad.

Naast een snelle opvolging van uw aanvragen/reservaties, kan u eveneens rekenen op een vlotte communicatie van een efficiënt team, dat tijdens de zomermaanden tijdens weekends en feestdagen en de hele week klaar staat om van uw feest een originele en geslaagde gebeurtenis te maken.

Wil jij een geslaagd feest?

Contacteer Zeppyfun voor al uw vragen rond animatie voor uw feest of event.
Wij voorzien ook maatwerk oplossingen voor bedrijven.